• 26 iulie, 2016
  • Ovidiu Brunchea
  • Categorie: Blog

 

Firma de arhitectură Linc Thelen Design a restaurat o biserică veche din Chicago, SUA, transformând-o în reședință modernă, potrivită pentru o familie.

Spațiul generos a permis îmbinarea stilului tradițional cu cel modern pentru a reprezenta un decor original.Locuința cu șapte dormitoare și șase băi încă păstrează detalii istorice ale bisericii, cum ar fi clopotnița.

Ferestrele imense cu vitralii ale structurii inițiale au fost și ele păstrate ca atare, formând accente de culoare interesante pe fundalul neutru din interior. Șemineul negru se distinge pe un perete alb, acoperindu-l parțial din podea până în tavan.

CITEȘTE ȘI: Cel mai scump apartament din lume

Accesoriile metalice și câteva piese de mobilier negre și oranj se constituie la rândul lor ca elemente contrastante, iar corpurile de iluminat simple și moderne pun în valoare aspectul plăcut din interior, creând echilibru vizual.

casa-biserica-semineu-negru

Proiectul celor de la Thelen Design este atractiv chiar și pentru cei care ar avea rețineri să locuiască într-o casă care a fost lăcaș sfânt. Designul minimalist, dar modern și elegant, fac să pară greu de crezut că această construcție a fost cândva biserică. Acolo locuiește o familie cu trei copii, care se bucură de spațiul luminos, cu decorațiuni simetrice și perete pentru cațărat!

casa-biserica-vitralii-design

casa-biserica-arta-scari casa-biserica-baie-moderna casa-biserica-bar-scaune casa-biserica-bucatarie-aragaz casa-biserica-design-minimalist casa-biserica-mobila-moderna casa-biserica-pat-dormitor casa-biserica-perete-catarat casa-biserica-usa-ferestre locuinta-biserica-baie-oglinda locuinta-biserica-baie-vitralii locuinta-biserica-toaleta-alba locuinta-moderna-biserica-chicago

sursa: magazinuldecase.ro , http://www.apartmenttherapy.com/