Vila cu 6 camere, teren 1250 mp, in cea mai frumoasa zona: Cisnadioara

Cisnădioara, România
€500.000
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Maia Imobiliare vine in intampinarea clientilor care doresc o proprietate in natura, departe de forfota orasului, cu multiple locuri de relaxare chiar la tine acasa.

Va descriem o vila situata in Cisnadioara, cu o suprafata de 478 mp utili si un teren de 1250 mp structurata astfel : – un demisol ( si aici specificam faptul ca este un demisol cu ferestre mari si cu multa lumina naturala) unde gasim o bucatarie din lemn si mdf marca Rovere , electrocasnice Franke , un living cu loc de luat masa si atractia principala : un semineu . La fiecare nivel al casei exista o baie.

-Parterul este format dintr-un living generos de 42 mp cu acces pe o terasa acoperita, un spatiu destinat oaspetilor compus dintr-o camera si dormitor care comunica printr-o scara interioara, birou si baie.

-Etajul 1 este destinat dormitoarelor, unde o sa regasiti doua dormitoare spatioase cu geamuri mari si un view pe masura asupra crestelor muntilor . Tot la acest nivel exista balcon si o baie de 25 mp .

-Mansarda a fost gandita ca un spatiu ideal pentru a petrece timp cu familia sau cu prietenii , avand o masa de biliard , posibilitatea de a amplasa un proiector pentru filme, sau de ce nu ..o camera de joaca pentru cei mici, spatiul de 120 mp fiind suficient.

Vila a fost gandita a fi practica , iar finisajele sunt de calitate superioara : parchet din lemn marca Vicla , scara interioara , mobilierul din lemn masiv , la fel si terasele. Incalzirea se face prin pardoseala cu centrala termica pe gaz , iar termosemineul comunica cu pufferul pentru apa calda . La partea de canalizare exista o mini statie de epurare .

In exterior s-a investit suma de 40.000 euro : zone verzi ,copaci tuia, ciubar , alpinariu , crama/pivnita , terasa cu barbeque.

De asemenea ,va puteti bucura de un teren de baschet , o sura din lemn ,  livada , si garaj .

Cei care sunt interesati de achizitionarea imobilului pot alege varianta partial mobilata la pretul de 500.000 Eur sau complet mobilata si cu teren mai mare ( 2300 mp ) la pretul de 600.000 usor negociabil .

Daca va identificati cu aceasta ofera nu ezitati sa ne contactati !

Video

Share this to:

Cauți altă zonă?