Teren de 3223 mp la 500 m de Sibiel – deschidere 27 m, în mijlocul naturii

Sibiel, DJ106D, Sibiel, România
€80.575
€25 /mp

Detalii

Vă propunem spre vânzare un teren ideal pentru construcția unei case situat într-o zonă liniștită și pitorească la doar 500 de metri de intrarea în Sibiel.

Suprafața totală a terenului este de 3223 de metri pătrați, cu o deschidere la stradă de 27 de metri, ceea ce oferă un acces facil și comod din drumul principal, care este asfaltat.

Terenul se află într-o zonă verde cu pomi fructiferi plantati,  fiind ideal pentru cei care caută liniște și intimitate.

Deși nu există încă branșamente directe pentru canalizare și încălzire, vă informăm că este posibilă utilizarea unei fose septice, în plus, în ceea ce privește sistemul de încălzire, vă recomandăm utilizarea unei pompe de căldură, care poate fi instalată pentru a asigura confortul termic în interiorul locuinței dvs. Aceasta este o soluție ecologică și economică pentru încălzirea casei, iar costurile de întreținere sunt reduse în comparație cu alte opțiuni tradiționale de încălzire.

Terenul se potrivește perfect pentru construcția unei case de vacanță datorită poziției sale idilice și a priveliștii spectaculoase a zonei din jur.

In proximitate sunt case de vacanta, cabane, pensiuni, locuinte.

Pretul este de 25 e/mp.

Share this to:

Cauți altă zonă?