Spatiu comercial premium, destinat birourilor, în zona Turnișor

Turnișor, Sibiu, România
€850 /luna
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Vă prezentam o oportunitate extraordinară de a închiria un spațiu pentru birouri, într-o locație linistita, la parterul unui imobil situat în zona Turnișor, reper strada Maslinului.

Această zonă este extrem de populară, fiind la distanta de 7 minute fata de Piata Mare si avand in jur supermarket si alte magazine.

Spațiul vine la pachet cu trei locuri de parcare dintre care unul subteran, pentru a vă asigura confortul și accesibilitatea.

Cu o suprafață generoasă de 76 mp, a fost conceput cu atenție la detalii și funcționalitate. Fiecare încăpere a fost optimizată pentru a vă oferi un mediu de lucru plăcut și eficient.

În momentul în care veți intra în spațiu, veți fi întâmpinați de un hol spațios care face legătura catre cele trei birouri, chicineta si baia.

Fiecare dintre cele trei birouri oferă suficient spațiu pentru a vă desfășura activitățile în mod confortabil:

-Biroul 1, cu o suprafață generoasă de 27,40 mp, poate fi amenajat ca un spațiu de lucru deschis;

-Biroul 2, cu o suprafață de 13,35 mp si biroul 3, cu o suprafață de 14,45 mp, sunt perfecte pentru întâlniri private sau pentru a găzdui echipa dvs. de lucru.

În plus, spațiul dispune de o chicinetă bine echipată, unde vă puteți pregăti cafeaua și gustările preferate, oferind astfel un confort sporit angajaților și clienților. De asemenea, există și o baie modernă și elegantă.

Caracteristicile de design interior adaugă o notă de eleganță și profesionalism. Tavanul industrial aduce un aspect modern și urban, în timp ce mobilierul specific adaugă un stil sofisticat și funcționalitate. Iluminatul LED oferă un ambient plăcut și economie de energie, iar conexiunea la internet în fiecare cameră asigură o conectivitate excelentă și comunicare neîntreruptă.

Culoarea predominantă în spațiu este una neutră, care creează un cadru versatil și invitator pentru orice tip de afacere.

Mentionam faptul ca acest spațiu se află în proces de schimbare a destinației și este adresat exclusiv activităților de birou cum ar fi birouri corporative, firme de consultanță sau IT, agenții de publicitate, birou notarial, etc.

Share this to:

Cauți altă zonă?