Penthouse premium, 5 camere, 200 mp, zona Parcului Sub Arini

Sub Arini Park, Bulevardul Victoriei, Sibiu, România
€520.000
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Comision o% pentru aceasta proprietate!

Maia Imobiliare vă aduce în atenție un Penthouse premium , situat in cea mai bine cotată zonă din Sibiu unde vă puteti bucura de relaxare si intimitate la superlativ . Daca va doriti o locuință exclusivista, cu un spatiu generos si o  pozitie buna(reper Bulevardul Victoriei-Parcul Sub Arini) consideram a fi o buna oportunitate.

Acest penthouse are o suprafata utilă totală de 200 mp , la care se adauga 3 balcoane cu o suprafață desfășurată de 28 mp .

Este structurat în zona de parter , etajul 1 , etajul 2 ( mansardă) . Are în componență un living spațios cu zonă de dining , o bucatarie separată , trei dormitoare matrimoniale , si o zonă de office / second living room .

Finisajele si mobilierul fac parte din categoria de lux si au fost alese cu multă atenție și pricepere de către proprietar :

-mobilierul este de la Angel Cerda , producatorul spaniol apreciat de iubitorii de design luxos , atemporal, maturi si de bun gust .

-semineele ( atat cel din living cat si cel aflat la ultimul etaj care urmeaza a fi încorporat ) sunt de la producatorul olandez Kalfire , binecunoscuti ca fiind firma de top in acest domeniu. Acestea pot fi   utilizate prin telecomanda cu multiple functii .

-beneficiati de doua seminee de terasa marca Kratki cu start din telecomanda , care sunt o adevarata desfatare pentru serile lungi petrecute in aer liber  , iar la pachet vine si gratarul de la Boretti ( made in Italy)   pentru a completa perfect cadrul relaxant .

-aparatele de aer conditionat de la producatorul japonez Daikin sunt prezente in fiecare încapere , pentru a spori confortul in zilele calduroase de vara.

-la bucatarie , pe langa mobilierul la comanda , au fost utilizate electrocasnice de la brandul german  Miele , testate pentru a dura in timp si a va oferi o experienta placuta a gatitului.

-pentru ca a fost gandit pana la cel mai mic detaliu , in partea de dining va întampină un frigider de vinuri cu capacitate de 58 de sticle a producatorului german Liebherr.

-încheiem cu baile , unde produsele celor de la Villeroy & Boch  marcheaza prin design si calitate.

Ca spatiu suplimentar pentru depozitare , beneficiati de o pivnita , iar locuri de parcare exista in fata imobilului.

Posibilitatea de achizitionare este fie partial mobilat insemnand bucataria, semineul din living, frigiderul de vinuri si partea de mobilier incastrat, la pretul de 520.000 Eur , iar varianta in care doriti sa fie predat conform pozelor cu tot mobilierul si dotarile aferente, pretul va fi de 565.000 Eur.

Cu siguranta prezenatarea acestei locatii nu poate fi cuprinsa in cateva paragrafe , astfel încat ne face placere sa va invitam la sediul nostru sa va facem o prezentare oficiala si sa va punem la dispozitie un video de prezentare .

 

Video

Share this to:

Cauți altă zonă?