Penthouse cu terasa generoasa si loc de parcare, zona Bld. Mihai Viteazu

Bulevardul Mihai Viteazul, Sibiu, România
€900
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Va propunem spre inchiriere un penthouse situat la etajul 17 al unui bloc nou pozitionat pe Bulevardul Mihai Viteazul.
Acesta este format dintr-un living foarte spatios, cu o bucatarie complet utilata, inclusiv masina de spalat vase, doua dormitoare cu pat dublu, doua bai, dressing, hol si o terasa generoasa cu o suprafata de 65 mp, cu acces din living si dormitoare. Toate mobila si electrocasnicele sunt de buna calitate.

Incalzirea se face cu ajutorul unei centrale termice proprii, iar apartamentul beneficiaza de incalzire in pardoseala, asigurand un confort termic ridicat in sezonul rece.

Un alt avantaj al acestui apartament este ca beneficiaza de un loc de parcare propriu astfel incat veti avea intotdeauna acces la un loc de parcare sigur.

Locatia acestui apartament este excelenta, situat pe Bulevardul Mihai Viteazul, ofera acces facil la numeroase magazine, banci, si transport in comun. Fiind situat la etajul 17, beneficiati de o priveliste panoramica frumoasa a orasului.

In concluzie, acest apartament reprezinta o oportunitate excelenta de inchiriere pentru cei care cauta un spatiu modern, spatios si bine echipat intr-o locatie accesibila catre toate punctele de interes.

Share this to:

Cauți altă zonă?