Parcele de vanzare pe strada Ciresilor, Cisnadioara – zona superba

Strada Cireșilor, Cisnădioara, România
€90 /mp
€40.860

Detalii

Cu mare placere va prezentam in exclusivitate oportunitatea de a achizitiona parcele de teren situate pe strada Ciresilor din Cisnadioara, oferindu-va sansa de a va construi casa de vis sau de a face o investitie excelenta intr-o zona pitoreasca si linistita.

Aceste parcele sunt pozitionate intr-o zona verde, departe de zgomotul orasului, oferindu-va o atmosfera calma si relaxanta, in mijlocul naturii.

Fiecare parcela detine CF separat si este incadrata in intravilan, ceea ce va ofera mai multe optiuni de constructie si investitie.

Suprafetele parcelelor variaza intre 454 mp si 797 mp (454mp, 459mp, 463mp, 676mp, 797mp), astfel incat veti putea alege suprafata perfecta pentru a va construi casa dorita sau de ce nu o investitie cu potential de crestere a valorii. Pretul este de 90 euro/mp, fiind un pret competitiv, care reflecta valoarea lor reala.

Cisnadioara este o localitate mica si pitoreasca, aflata la doar cateva minute de mers cu masina de Sibiu, oferindu-va oportunitatea de a beneficia de toate avantajele orasului, in timp ce va bucurati de o viata linistita in mijlocul naturii. Zona este renumita pentru aerul curat si pentru peisajele superbe,  unde va puteti deconecta de la stresul cotidian.

Contactati-ne pentru mai multe detalii si pentru a programa o vizita!

Share this to:

Cauți altă zonă?