Imobil de lux, P+E ,finisaje premium, locatie de top: Padurea Dumbrava

Strada Pădurea Dumbrava, Sibiu, România
€3.000
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Va propunem spre inchiriere un imobil cu o amplasare exclusivista , la liziera Padurii Dumbrava , in imediata apropiere a Hotelului Hilton .

Proprietatea beneficiaza de toate utilitatile unei zone civilizate , respectiv : gaz, apa, canalizare, fibra optica , si detine centrala termica proprie cu incalzire prin parodeala.

Strada este asfaltata , iluminata , traficul este redus iar zona este considerata una dintre cele mai frumoase din Sibiu.

Imobilul este finalizat in anul 2021 , si este structurat in parter si etaj cu o suprafata de 210 mp construiti pe nivel .

Momentan spatiul este sub format open space pe ambele nivele insa se poate opta pentru compartimentarea acestuia in doua apartamente alcatuite din 5 camere , 4 bai , 2 debarale , iar cel de la etaj beneficiaza de 3 balcoane deschise cu panorama directa spre zona verde .

Curtea aferenta este de 390 mp cu doua locuri de parcare in incinta acesteia .

Interioarele au finisaje premium : parchet Dureco cu suprafata mata propus de Ter Hurne este 90% organic , perfect impermeabil , clasa A .

Pentru obiectele sanitare ale bailor s-a ales gama versatila de la Villeroy&Boch cunoscuta pentru calitatea desavarsita a produselor de ceramica .

 

Fie ca alegeti un mediu prielnic pentru activitate de birouri sau optati pentru locuinta , gasim a fi alegerea perfecta si unica pe piata imobiliara .

Daca va identificati cu aceasta oferta sau doriti poze suplimentare, nu ezitati sa ne contactati !

Share this to:

Cauți altă zonă?