Casa singur in curte, 4 camere, modern mobilata, zona Piata Cluj

Piața Cluj, Sibiu, România
€950
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Vă prezentăm spre inchiriere o casă singur în curte, situată în zona Piața Cluj, o proprietate care se întinde pe un teren cu o suprafață totală de 425 mp, iar suprafața utilă a casei este de 180 mp. Casa este structurată pe două nivele: demisol și parter.

Compartimentarea este funcțională:

  • Demisol: un living, bucătărie, spalatorie, și un spatiu de depozitare;
  • Parter: trei dormitoare decomandate, două băi (una cu acces direct din dormitor) și dressing.

Toate finisajele și mobilierul sunt de buna calitate. Locuința dispune de sistem de climatizare, poartă automată cu videointerfon și sistem de iluminare LED automatizat, atât în interiorul locuinței, cât și în curte.

Curtea este frumos amenajată, oferind loc de parcare acoperit și o magazie. În plus, pentru momente de relaxare, proprietatea dispune de un spațiu special amenajat pentru barbeque.

Această casă reprezintă combinația perfectă între confort și funcționalitate, fiind la o distanta de 20 de minute de mers pe jos pana in centrul orasului.

Review imobil

Martin K.

În general, sunt foarte mulțumit de experiența mea și aș acorda un calificativ de 4,5 din 5. Casa în sine era confortabilă și spațioasă, cu o ambianță plăcută. Mobila și electrocasnicele erau în stare bună și funcționale. Am apreciat în mod special atenția și amabilitatea proprietarului. A fost mereu disponibil să rezolve orice problemă sau solicitare. Comunicarea a fost excelentă și promptă. În ceea ce privește localizarea, casa era situată într-un cartier liniștit și sigur, cu acces ușor la magazine și transport în comun. Am găsit tot ce aveam nevoie în apropiere. Singurul aspect care a adus calificativul la 4,5 în loc de 5 a fost problema minoră pe care am avut-o cu sistemul de încălzire în timpul sezonului rece. Deși proprietarul a intervenit rapid pentru a rezolva problema, a existat o mică inconveniență. În concluzie, recomand cu încredere această casă de închiriat. A fost o experiență plăcută și confortabilă, iar proprietarul a fost un gazdă minunată. Cu excepția unei mici probleme cu încălzirea, totul a fost excelent.

Share this to:

Cauți altă zonă?