Casă individuală cu teren 900m, terasă, garaj, Cisnadie-10 km de Sibiu

Cisnădie, România
€230.000
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Comision 0% pentru cumparator!

Maia Imobiliare vă prezintă o oportunitate de achiziționare a unei case individuale în Cisnădie, unul dintre cele mai frumoase orase din apropierea Sibiului (o distanta de doar 10 km) cunoscut pentru peisajele sale pitorești și aerul său curat.

Proprietatea este situată pe un teren generos de 900 mp ( suprafata in acte 611 mp, dar masurata este de 900) oferind un spațiu privat și liniștit pentru dumneavoastră.

Casa este dispusă pe trei niveluri: subsol, parter și etaj, având o suprafață utilă de 200 mp, la care se adaugă o terasă acoperită de 50 mp, dotată cu un barbecue pentru momente de relaxare și socializare în aer liber, o mini-bucatarie si un semineu pe lemne.

Balcoanele oferă o priveliște panoramica asupra zonei înconjurătoare.

Cu o deschidere de 16 mp la strada, accesul in curte este automatizat, iar spatiul exterior este practic amenajat, atat cu dale cat si cu spatiu verde si o miniseră.

Bneficiati de un garaj spatios din care se face accesul in casa.

Tot la demisol sunt doua camere pe care le puteti utiliza dupa bunul plac si accesul in pivnita.

Parterul este impartit in zona de bucatarie cu loc de luat masa+o zona de living/office, o camera de zi cu acces pe terasa, baie.

La etaj este zona celor 3 dormitoare, balcon, si celei de a doua bai.

Casa este construită cu caramida dubla de 50 cm, a fost complet renovat atat interiorul cat si exteriorul, prin urmare este pregatita pentru mutare.

Share this to:

Cauți altă zonă?