Casa in Cristian cu panouri fotovoltaice si teren de 1767 mp

Primăria Comunei Cristian, Strada I, Cristian, România
€145.000
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Maia Imobiliare va propune spre vanzare o casa singur in curte situata intr-o zona frumoasa si linistita a comunei Cristian, reper Primaria Cristian, aflata la 15 minute distanta de orasul Sibiu.

Această locuință a fost renovată, dispune de centrală termică proprie pentru încălzire eficientă, precum și de 14 panouri fotovoltaice pentru a vă asigura necesarul de electricitate. De asemenea, este conectată la serviciul de canalizare și apă al comunei, ceea ce înseamnă că veți avea acces la toate utilitățile necesare.

Casa are un spațiu util de 80 de metri pătrați, pe un singur nivel, cu doua intrari, si o structură bine definită:

-un hol larg, 2 camere spatioase cu acces separat, 2 bai, o bucatarie cu loc de luat masa;

-demisolul include două pivnițe de aproximativ 40 mp, oferind spațiu de depozitare sau posibilitatea de extindere a funcționalității casei, prin transformarea acestuia in spatiu pentru locuit;

-acces in pod;

-anexa din lemn/șura cu o suprafata construita de 81 mp;

Terenul insumeaza o suprafata de 1767 mp si este împărțit în curte și grădină, oferindu-vă posibilitatea de a vă bucura de spațiu verde și pomi fructiferi.

Locuinta se vinde complet mobilata si utilata, cu bucataria echipata cu electrocasnicele necesare, prin urmare va puteti bucura de aceasta, fara a mai adauga costuri pentru amenajarile interioare.

Este libera de sarcini si se poate achizitiona atat din surse proprii, cat si prin credit bancar.

Pentru informatii suplimentare, va stam la dispozitie!

Share this to:

Cauți altă zonă?