Casa cu design modern, panouri fotovoltaice, Ansamblul Bavaria Park

Bavaria, Sibiu, România
€237.000

Detalii

Venim cu o propunere de vanzare a unei case individuale, cu o arhitectura moderna, ideala pentru o familie care apreciaza linistea si farmecul cartierului Bavaria ( zona de Est), un cartier exclusiv de case aflat la doar 4 km distanta de oras avand acces facil catre autostrada A1 si str Stefan cel Mare.

 

Imobilul a fost adus la stadiul de rosu, este incadrat in clasa energetica A, iar predarea se va face in decursul acestui an dupa cum urmeaza:

– exteriorul la cheie, iar interiorul la gri

-caile de acces asfaltate

-panouri fotovoltaice producatoare de energie

-curte amenajata cu carport

-tamplarie pvc, geamuri Salamander cu 3 foi de sticla

-centrala proprie

 

Locuinta este dispusa in subsol, parter si un etaj, insumand o suprafata locuibila de 135 mp la care se adauga o terasa generoasa de 36 mp, un balcon de 17.08 mp, iar atractia o reprezinta cea de a doua terasa de pe acoperisul plat al casei cu o suprafata de 80 mp si o vedere superba. Fiti fara griji, a fost efectuata izolatia si membrana protectoare cu o garantie de 50 de ani.

 

Împartire (vezi schite):

-subsolul pe langa camera tehnica are o pivnita ideala pentru depozitare

-parterul este divizat intr-un hol larg de unde avem accesul in toate incaperile, un living spatios cu zona de dining, bucatarie, baie, casa scarii si o terasa de 36 mp

-la etaj avem zona celor 3 dormitoare, a unei bai si a unui balcon de 17,08 mp

Terenul ramas liber este de 375 mp, unde exista spatiu pentru parcarea a doua masini, de restul va puteti bucura in voie ca zona de relaxare.

 

Pentru a va convinge de cele descrise, nu ezitati sa ne contactati in vederea unei vizionari!

Share this to:

Cauți altă zonă?