Casa individuala cu 4 camere si garaj, zona centrala-Str.Moara de Scoarta

Moara de scoarta, Strada Moara de Scoarță, Sibiu, România
€1.200
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Vă prezentăm o casă individuala structurata in DS+P+E situată în zona centrala, reper str. Moara de Scoarta ,complet renovată și cu dotări moderne. Proprietatea oferă o serie de facilități excelente. Iată caracteristicile detaliate:

-Locație: Amplasamentul convenabil vă oferă acces facil la diverse facilități precum magazine, restaurante, și servicii publice, Promenada Mall fiind la 7 minute distanta.
– Renovată complet: Casa a fost complet renovată atat in interior cat si in exterior.
-Mobilier și electrocasnice moderne.

Casa este complet mobilată, bucătăria separată este dotată cu plită pe inducție, cuptor electric, hotă, cuptor cu microunde, mașină de spălat vase, frigider side-by-side, frigider de vinuri, cafetieră, prăjitor de pâine și fierbător de apă. Livingul este echipat cu canapea extensibila, televizor LED și sistem de sunet.

-Spațiu exterior: Casa dispune de o curte mare și amenajată cu dale si gazon unde puteți petrece momente plăcute în aer liber. De asemenea, veți găsi un foisor cu grup sanitar.
– Garaj și poartă cu telecomandă: Proprietatea dispune de un garaj în care vă puteți parca autovehiculul.Accesul este ușor și comod datorită porții cu telecomandă.

-Compartimentare inteligentă:

Demisol: Aici veți găsi o cameră tehnică care adăpostește centrala termică, un birou sau spațiu de depozitare și o cameră suplimentară care poate fi utilizata pentru cei pasionati de sport fiind echipata cu doua biciclete eliptice.
Parter: Bucătăria separată, livingul spațios, un dormitor și o baie.
Etaj: hol larg amenajat cu canapea si masuta de cafea, aer conditionat si doua dormitoare separate dotate cu paturi single si mobilier din lemn.

-Dotări suplimentare: Proprietatea este echipată cu geamuri termopan, jaluzele exterioare, parchet, gresie, uși interioare de lemn, aer condiționat, interfon, izolație termică, acces la internet și cablu TV.

Vă invităm să vă bucurați de toate facilitățile și dotările excelente pe care le oferă.

Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon.

Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastra!

Share this to:

Cauți altă zonă?