Casa 4 camere, 3 bai, in cea mai dorita zona: Calea Dumbravii-Sub Arini

Calea Dumbrăvii, Sibiu, România
€660.000

Detalii

Vă oferim spre vanzare o locuință deosebită, situată într-o zonă liniștită și rezidențială, la cativa pasi de Parcul Sub Arini, care vă va oferi confort și spațiu pentru întreaga familie.

Această casă este dispusă pe trei nivele – subsol, parter și etaj, având o suprafață utilă generoasă de 200 mp și o curte amenajată cu gazon și pomi fructiferi de 450 mp dintre care 350m este suprafata libera.

-Subsolul acestei proprietăți dispune de două camere, una fiind utilizată ca depozitare, iar cealaltă ca spațiu pentru spălat și uscat haine, ajutându-vă să vă organizați mai eficient activitățile zilnice.

-Parterul este compus dintr-un living spațios, unde veți avea suficient loc pentru relaxare și socializare. Acesta are acces direct pe o terasă acoperită, unde vă puteți bucura de aerul liber și de o priveliște plăcută către curte.

-Bucătăria este modernă și complet echipată, oferindu-vă toate facilitățile necesare, inclusiv cele mai mici detalii pentru prepararea celor mai gustoase mese.

-De asemenea, parterul dispune de o cameră de oaspeți/birou, ideală pentru momentele de relaxare sau pentru a vă concentra asupra proiectelor personale.

-Etajul acestei locuințe este dedicat zonei de dormitoare, oferindu-vă intimitate și confort. Aici veți găsi o cameră principală spațioasă, cu baie proprie și dressing, precum și acces direct pe un balcon, unde vă puteți bucura de o priveliște minunată. Etajul este completat de o a doua cameră, dotată cu un pat dublu, iar baia este situată pe hol, pentru a servi ambelor camere.

Această locuință beneficiază de dotări moderne, precum incalzirea în pardoseală, cu control al temperaturii pe ambele nivele, asigurând un confort termic optim pe tot parcursul anului. De asemenea, proprietatea dispune de acces automatizat în curte, sistem de alarmă și sistem de sesizare a inundării, pentru a vă asigura că veți avea întotdeauna un cămin sigur și confortabil.

Locuința este situată pe un teren frumos amenajat, cu o curte spațioasă ce oferă posibilități multiple de petrecere a timpului în aer liber.

Dacă doriți să descoperiți această proprietate și să vă convingeți de confortul și calitatea acesteia, vă așteptăm cu interes să ne contactați și să programăm o vizită!

Share this to:

Cauți altă zonă?