Apartament nou cu parcare, boxă, Bulevardul Victoriei-Parcul Sub Arini

Bulevardul Victoriei, Sibiu, România
€1.000
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Vă prezentăm spre închiriere un apartament elegant cu 3 camere, situat într-unul dintre cele mai căutate ansambluri rezidențiale din oraș, amplasat pe Bulevard Victoriei, vis-a-vis de Parcul Sub Arini.

Acest superb apartament se bucură de o locație privilegiată, într-o zonă cu un peisaj urban deosebit, care combină perfect viața de oraș cu spațiile verzi. Poziționat strategic, apartamentul permite accesul rapid către numeroase puncte de interes, magazine, restaurante, școli, spitale și mijloace de transport în comun.

Locuinta este situata la etajul 2 cu lift, are o suprafață utilă generoasă de 86 mp structurata intr-un living luminos cu bucătărie open space, două dormitoare dotate cu paturi duble confortabile, două băi moderne și un balcon de 8 mp, de unde puteți admira frumusețea zonei.

Apartamentul este la prima închiriere, astfel încât viitorii chiriași vor beneficia de electrocasnice și mobilier noi. De asemenea, beneficiază de multiple dotări și facilități, precum încălzire în pardoseală, aer condiționat, masina de spalat vase, masina de spalat haine cu uscator, tv in fiecare camera, o boxă pentru depozitare și un loc de parcare subteran, toate menite să asigure un confort maxim.

Această proprietate reprezintă alegerea ideală pentru cei care își doresc o locuinta spatioasa, moderna, si dotata de la A-Z.

Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare, nu ezitați să ne contactați.

Share this to:

Cauți altă zonă?