Apartament modern în cartierul Kogălniceanu, cu terasă și loc de parcare

Piața Cluj, Sibiu, România
€600
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Vă prezentăm un apartament de închiriat, situat la parterul unui bloc cu regim de înălțime P+4, în cartierul Kogălniceanu, aproape de Piața Cluj și la doar 5 minute distanță de centrul vechi al orașului.

Acest apartament spațios oferă o suprafață utilă de 72 mp, completată de o terasă generoasă de 12 mp, unde vă puteți relaxa și bucura de aerul proaspăt. Interiorul este împărțit într-un living luminos, o bucătărie închisă, două dormitoare confortabile și doua bai moderne. Bucătăria este complet echipată, inclusiv cu mașină de spălat vase, facilitând astfel activitățile zilnice și oferindu-vă tot confortul necesar.

Apartamentul beneficiază de încălzire în pardoseală, asigurând astfel o temperatură plăcută în toate încăperile pe tot parcursul anului. De asemenea, veți avea la dispoziție și un loc de parcare privat.

Amplasat într-o zonă strategică, acest apartament vă oferă proximitatea față de Piața Cluj, unde veți găsi diverse magazine, restaurante și facilități comerciale, precum și acces rapid și ușor către centrul vechi al orașului, unde vă puteți bucura de atmosfera vibrantă și de obiectivele turistice din zonă.

Share this to:

Cauți altă zonă?