Apartament la standarde de lux, parcare subterana,zona Calea Dumbravii

DJ106A 53, Sibiu 557260, România
€265.000
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Maia Imobiliare vine cu o propunere de vanzare a unui apartament de 3 camere in cea mai bine cotata zona din Sibiu care va deveni prima artera smart a orasului.

Mentionam ca un prim atu faptul ca imobilul este pozitionat la cativa pasi fata de inima verde a orasului: Parcul Sub Arini, la cateva minute fata de centru si centrele comerciale.

Cu un design modern si o arhitectura distinctiva, blocul beneficiaza de lift Schindler, degivrare la urcare/coborâre parcare subterana si buncar.
Apartamentul propus este complet nou, are o suprafata utila de 90 de mp structurati astfel: un living cu bucatarie open space, doua dormitoare generoase, doua bai, dressing si balcon de 7,5 mp.

La partea de amenajari interioare a fost gandit sub un concept modern, imbinand cele mai calitative materiale. Mobilerul este efectuat pe comanda, canapeua, masa bucatarie și masa living marca Rovere, aparate de clima Mitsubishi in fiecare camera si jaluzele electrice. Elementele decorative si corpurile de iluminat joaca un rol important transformandu-l intr-un loc cozy si prietenos.
La partea de electrocasnice avem masina de spalat vase , plita, cuptor, hota, toate marca Bosch iar vesela este din cristal.
Pentru un confort sporit s-a ales varianta parchetului din lemn masiv si a incalzirii in pardosesla.
Imobilul a fost finalizat fara a fi locuit , o sa va bucurati de o locuinta complet noua, adusa la cele mai ridicate standarde .
Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la numarul: 0746.944.785

Video

Share this to:

Cauți altă zonă?