Apartament premium cu 3 camere in zona Calea Dumbravii- Sub Arini

Calea Dumbrăvii, Sibiu, România
€800
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Maia Imobiliare vine in intampinarea clientilor care doresc o locuinta premium in cea mai bine cotata zona din Sibiu , la cativa pasi de inima verde a orasului: Parcul Sub Arini .

Va propunem un apartament de lux , aflat la etajul 1 al unui imobil cu regim de inaltime P+3 E+R , dotat cu lift , curte interioara destinata parcarii supraterane , plus un loc de parcare subteran ( ambele locuri de parcare sunt incluse ).

Arhitectura cladirii este una moderna, cu balcoane de sticla , lift , incaperi mari cu multa lumina naturala.

Suprafata utila este de 100 mp structurati intr-un living open space cu partea de bucatarie ,dormitor matrimonial cu baie proprie  ,  hol larg amenajat cu multiple spatii de depozitare , cel de-al doilea dormitor care va fi amenajat in functie de dorinta noului chirias(momentan este utilizat ca office avand un birou) , baie si o terasa .

La partea de amenajari interioare s-a acordat multa atentie , atat calitativ cat si vizual reusind sa intruneasca conditiile unui camin confortabil si primitor. Mobilierul Mobexpert din gama de lux este predominant , electrocasnicele sunt incorporate , incalzirea se face prin pardoseala iar vara se poate opta pentru aerul conditionat prezent in apartament .

Zona Calea Dumbravii va ofera multiple beneficii: distanta mica fata de Centrul orasului , Parcul Sub Arini , zone comerciale, scoli , gradinite , farmacie , spital .

Daca va identificati cu aceasta oferta , nu ezitati sa ne contactati !

Share this to:

Cauți altă zonă?