Apartament 4 camere, 3 bai, 124 mp, Str Unirii-Selimbar

Strada Unirii, Șelimbăr, România
€174.000

Detalii

Cautati o locuinta spatioasa, în care sa va puteti muta imediat?

Va propunem un apartament la cheie: complet mobilat si utilat, intr-o vila cu regim de inaltime P+2, cu doar 4 apartamente în intreg imobilul.

Locuinta este situata la etajul 2, cu o suprafata utila de 124 mp,  structurati pe doua niveluri:

-la primul nivel regasim un hol de acces,  un living spatios cu acces pe un balcon deschis, o bucatarie separata cu debara, cel de-al doilea hol amenajat cu masina de spalat si uscator de haine, doua dormitoare ( unul dintre dormitoare a fost transformat in dressing), un balcon inchis, o baie spatioasa cu cada, si un wc de serviciu;

-accesul la cel de-al doilea nivel se face pe scara interioara cu balustrada din lemn si fier forjat. Pe hol a fost amenajat un dressing, iar dormitorul matrimonial cu baie proprie este mai mult decat generos.

Apartamentul beneficiaza de finisaje de calitate, mobilier marca Mobexpert, semineu cu bioetanol, electrocasnice incorporate inclusiv masina de spalat vase, Tv-uri, aer conditionat.

In pretul mentionat sunt incluse doua locuri de parcare, iar curtea interioara a imobilului se poate utiliza de catre toti locatarii.

Beneficii:

Pret imbatabil pe metru patrat pentru calitatea oferita, spatiu generos pentru o familie, zona linistita cu acces asfaltat si iluminat.

Aici gasiti un tur virtual pentru a va putea face o idee mai buna asupra spatiului, iar daca corespunde cerintelor dumneavoastra, ne puteti contacta pentru a stabili o vizionare.

 

Share this to:

Cauți altă zonă?