Apartament 3 camere, parcare, Padurea Dumbrava-Hilton

Strada Pădurea Dumbrava, Sibiu, România
€650
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Vă prezentăm un apartament de închiriat cu 3 camere, situat la etajul 2 al unui imobil cu regim redus de înălțime, în spatele Hotelului Hilton, oferind o vedere impresionantă către Pădurea Dumbravă.

Acest apartament spațios are o suprafață utilă de 80 mp și este structurat într-un mod practic și confortabil. La intrare, veți fi întâmpinați de un hol de acces primitor, care deschide calea către celelalte încăperi. Livingul generos și bucătăria open space reprezintă centrul casei, oferind un spațiu ideal pentru petrecerea timpului în familie sau pentru primirea oaspeților. De aici, aveți accesul direct pe un balcon de 8 mp, unde vă puteți bucura de aerul curat și de peisajul încântător al Pădurii Dumbrava.

Apartamentul dispune de două dormitoare, oferind suficient spațiu pentru odihnă și relaxare. Baia modernă completează confortul locuinței.

Imobilul beneficiază de o barieră de acces, unde beneficiati de un loc de parcare privat.

Acest apartament reprezintă o oportunitate excelentă de a locui într-o zonă liniștită și de a beneficia de frumusețea naturală a Pădurii Dumbravă. Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare, vă rugăm să ne contactați!

Share this to:

Cauți altă zonă?