Apartament 3 camere, lift, terasa 15 mp, Arsenal Residence-Sub Arini

Bulevardul Victoriei, Sibiu, România
€780
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Îți prezentăm un apartament cu 3 camere aflat la prima închiriere,  într-un ansamblu rezidențial premium,  langa Parcul Sub Arini. Este poziționat strategic pe Bulevardul Victoriei, zona premium a orasului, cu acces facil catre toate punctele de interes.

Acest apartament este la prima închiriere și a fost proiectat și mobilat pentru a satisface așteptările celor care vor locui acolo. Dispune de o suprafață utilă de 84 mp, împărțiți inteligent într-un living generos cu bucătărie în stil open space, două dormitoare spațioase dotate cu paturi duble confortabile, două băi moderne și o terasa generoasa de 15 mp.

Dotările și amenajările sunt calitative, aici mentionam ca bucataria este complet utilata inclusiv masina de spalat vase, tv in fiecare camera, masina de spalat haine cu uscator inclus,  iar confortul este asigurat de încălzirea în pardoseală, aerul condiționat și liftul modern. Avantajul acestui apartament se completează cu o boxă pentru depozitare și un loc de parcare subteran.

Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare, nu ezitați să ne contactați. Acesta poate fi noua ta locuință!

Share this to:

Cauți altă zonă?