Apartament 3 camere de LUX – Calea Dumbravii – Sub Arini

€2.000
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Maia Imobiliare vă propune spre inchiriere un apartament de 3 camere in cea mai bine cotata zona a Sibiului, Calea Dumbrăvii.

Mentionam ca un prim atu faptul ca imobilul este pozitionat la cativa pasi fata de inima verde a orasului, Parcul Sub Arini si la cateva minute fata de centru si centrele comerciale.

Cu un design modern  si o arhitectura distinctiva blocul beneficiaza de lift Schindler , degivrare la urcarea /cobarareaparcarii subterane si buncar.

Apartamentul propus se afla la prima inchiriere , are o suprafata utila de 90 mp structurati astfel : un living cu bucatarie open space , doua dormitoare generoase , doua bai , dressing si un balcon mare cu acces din living.

La partea de amenajari interioare a fost gandit sub un concept modern, imbinand cele mai calitative materiale. Mobilierul este pe comanda din lemn masiv , canapeaua, masa bucatarie și masa living sunt marca Rovere , aparate de clima Mitsubishi in fiecare camera si jaluzele electrice . Elementele decorative si corpurile de iluminat joaca un rol important transformandu-l intr-un loc cozy si prietenos.

La partea de electrocasnice avem masina de spalat vase , plita, cuptor , hota , toate marca Bosch.

Pentru un confort sporit s-a ales varianta parchetului din lemn masiv si a incalzirii in pardosesla .

De asemenea,  in pretul de 2000 de euro / luna beneficiati de toate utilitatile incluse ( gaz, curent, apa, electricitate, salubritate, cablu tv, internet, curatenie , mentenanta lift) si un loc de parcare subteran.

Video

Share this to:

Cauți altă zonă?