Apartament 3 camere, 2 bai, parcare subterana, Calea Dumbravii-Sub Arini

€700
Ovidiu Brunchea
Cere mai multe detalii WhatsApp

Detalii

Avem placerea sa va prezentam un apartament modern cu 3 camere situat la etajul 2 cu lift, intr-un bloc constructie noua situat pe Calea Dumbravii, in apropierea Parcului Sub Arini.

Apartamentul este complet mobilat si utilat, oferind un nivel ridicat de confort si functionalitate. Dotarile includ o masina de spalat vase, o masina de spalat rufe, o plita si un cuptor incorporate, o hota, o combina frigorifica, internet si cablu TV.

Incalzirea se face cu ajutorul unei centrale termice proprii si a caloriferelor, in timp ce cele 2 bai ale apartamentului dispun de incalzire in pardoseala pentru a va asigura un nivel optim de confort, indiferent de anotimp.

Apartamentul dispune de doua balcoane, unde puteti savura o cafea sau o bautura racoritoare in timp ce va relaxati si admirati frumusetea orasului. De asemenea, exista si un dressing generos care va va ajuta sa va organizati hainele.

In curtea privata a blocului aveti la dispozitie un loc de parcare pentru masina dumneavoastra si o boxa la subsol pentru a depozita diverse lucruri.

Pretul de 700 EUR/luna include contractul la ANAF, asadar nu trebuie sa va faceti griji in acest sens. In ceea ce priveste garantia, aceasta este contravaloarea a doua luni de chirie.

Este important de mentionat ca proprietarul nu doreste sa inchirieze acest apartament catre familii cu copii sau animale de companie.

Share this to:

Cauți altă zonă?