Fidelizare

 

FIDELIZARE – MAIA IMOBILIARE

Deoarece ai încheiat tranzacţii prin intermediul Maia Imobiliare, ne-ai dovedit de-a lungul timpului ca eşti un client şi un partener fidel. Iţi multumim pentru că ai apelat la noi cu încredere pentru a-ţi oferi sfaturi imobiliare, pentru că ne-ai oferit şansa să te reprezentăm într-una dintre cele mai importante decizii ale tale: cumpărarea, vânzarea, schimbul sau închirierea casei tale.

Ne-am gândit în permanenţă la nevoile tale şi ţi-am oferit cele mai potrivite soluţii imobiliare. Nouă ne pasă ca tu să fi multumit(ă) de deciziile alese împreună. Ne dorim să creăm plus-valoare pentru investiţia ta, precum şi un sentiment de mulţumire şi împăcare sufletească pentru tine.

Pentru că ne-ai acordat atâta încredere, îţi răsplătim fidelitatea prin CARDURILE DE FIDELITATE MAIA IMOBILIARE.

Vei deveni posesorul cardului de fidelitate MAIA IMOBILIARE SILVER dacă efectuezi minim o tranzacţie prin intermediul agenţiei noastre.

Beneficiezi de reducere de comision la intermedierea următoarelor tipuri de tranzacţii: vânzări, cumpărări, închirieri, schimburi de apartamente, case, terenuri, spaţii comerciale etc.

Valoarea reducerii este de 10% din comisionul agenţiei şi o vei primi pentru a doua tranzacţie efectuată prin intermediul Maia Imobiliare.

Odată ce ai devenit partenerul nostru imobiliar, începand cu următoarele colaborări poţi obţine această reducere fie pentru tine, fie pentru o rudă, un coleg sau un prieten pe care îl recomanzi şi căruia îi vom intermedia o tranzacţie imobiliară. Tu alegi cine va beneficia de acest avantaj.

De la a treia tranzactie efectuată prin Maia Imobiliare vei primi cardul de fidelitate MAIA IMOBILIARE GOLD prin care vei beneficia de o reducere de 20% din comisionul agenţiei noastre.

Dacă ne oferi exclusivitate la imobilul pe care vrei să-l vinzi comisionul scade la doar 1% din valoarea de vânzare a imobilului iar daca vrei să închiriezi ai o reducere de 30% din comisionul final.

Îţi mulţumim pentru fidelitatea ta şi te aşteptăm cu drag,
Echipa MAIA IMOBILIARE