Casă individuală cu 200 mp teren în zona Lazaret, aproape de Centru

Strada Teilor, Sibiu, România
€155.000

Detalii

Comision 0% pentru cumparator!

Vă prezentăm o casă individuală situată într-o zonă liniștită și prietenoasă din Lazaret, reper Str Teilor, la doar 5 minute distanță de centrul orașului Sibiu.

Această proprietate oferă o oportunitate deosebită pentru a trăi într-o casă confortabilă, cu acces ușor la toate facilitățile și atracțiile orașului.

Construită pe un teren de 200 mp și cu un regim de înălțime D+P, casa este perfectă pentru familiile care caută un spațiu bine compartimentat.

Cu o suprafață utilă de 92 mp , locuinta este decomandată și dispune de 3 dormitoare, 2 băi, o bucătărie, si este structurata dupa cum urmeaza:

-La demisol, există un dormitor, o baie dotată cu duș, un spațiu tehnic și o pivniță, perfecta pentru depozitarea vinurilor sau a altor alimente.

-Parterul dispune de 2 dormitoare, o baie, o bucătărie complet utilată, și un hol cu acces.

Casa a fost renovată cu mare atenție la detalii, inclusiv instalatiile electrice si sanitare, izolarea parțială cu pluta, acoperișul, parchetul din lemn masiv și geamurile termopan.

Mobila de bucătărie din lemn masiv cu electrocasnice incorporate este inclusă în pret.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei case cu un aer rustic, dar modern, această proprietate este alegerea perfectă.

În plus, proprietatea beneficiază de o poziție avantajoasă si convenabila, în apropierea Promenada Mall și a gării, oferind acces rapid la mijloacele de transport și către toate punctele importante din oraș.

Share this to:

Cauți altă zonă?