Casa 5 camere, constructie noua, Cl. Cisnadiei-Iorga

€1.800 /luna

Detalii

Casa 5 camere cu 3 intrari, singur in curte, regim de inaltime P + 2E, situata pe Calea Cisnadiei, constructie noua din 2010 in totalitate din caramida, suprafata utila 360 mp. In imediata apropiere se gasesc statii pentru mijloace de transport in comun, mici centre comerciale, unitati de alimentatie publica, cazare si institutii de invatamant. Se inchiriaza complet mobilata si utilata.

Casa este compartimentata astfel: la parter se afla livingul, bucataria, diningul, uscatoria, baie; la etajul 1 sunt 3 dormitoare decomandate, fiecare cu terasa si baie (toate cu geam de aerisire) , 2 dintre ele avand si dressing, iar la etajul al-2-lea un living mare care poate fi transformat in dormitor, o baie si o terasa neacoperita.

Imobilul detine terasa, filigorie, curte interioara cu o suprafata a terenului de 480 mp si cu un front stradal de 15 m, gradina amenajata, posibilitate parcare in curtea interioara 4 automobile. Imbunatatiri si finisaje: geamuri termopan 6 camere 3 foi sticla, plase anti insecte, parchet laminat bambus, gresie, faianta, vopsea lavabila, tapet decorativ si piatra decorativa, CT proprie cu boiler de 300 litrii BOSCH, izolatie exterioara polistiren, izolatie interioara vata de sticla si rigips. Alte dotari: acces cablu si internet, videointerfon, alarma, porti batante electric, curent, apometru, canalizare, contor gaz.

Pretul include toate utilitatile!

  • ID: 8152
  • Publicat: 6 iunie, 2016
  • Ultima actualizare: 28 august, 2017
  • Vizualizari: 622
ro Romanian
X
Secured By miniOrange